Za nakupe nad 50€ vam stroške poštnine podarimo!

NAŠA PESTRA PONUDBA VAS NE BO PUSTILA PRAZNIH ROK

Pri nas tako lahko najdete mleko in mlečne izdelke, dnevno sveže pečen kruh, suhe mesnine, hrenovke, začimbe, vložnine, moke, žita, testenine, kosmiče, zamrznjeni program (sladoledi, štruklji, …), naravno kozmetiko, ekološka čistila in še bi lahko naštevali. Pestra ponudba vas zagotovo ne bo pustila praznih rok.

VSI IZDELKI V NAŠI TRGOVINICI SO SKRBNO IZBRANI

Vsi izdelki znotraj trgovinice so preizkušeni in skrbno izbrani, tako, da vam lahko ponudimo le najboljše. Skrbno izbran dizajn in postavitev le-te vam bo ob obisku ponudil občutek domačnosti. Skupaj z ekipo pa poskrbimo, da se vsi vtisi še dodatno zarišejo v vaš spomin.

IZDELKI V NAŠI TRGOVINICI SO Večinoma slovenski

Trudimo se, da bi Vam zagotovili slovenske izdelke na naših policah, kjer je to mogoče. Podpirajmo slovensko, podpirajmo lokalno!

Dober nakup vam želi ekipa Gušt.

Naša spletna trgovina

V naši spletni trgovini lahko izbirate med naslednjimi kategorijami

Na kratko o nas

Smo majhna trgovinica z izbranimi slovenskimi okusi, ki se nahaja v centru Domžal, poleg domžalske tržnice. Trgovinica, ki je svoja vrata odprla leta 2018 združuje lokalne pridelovalce in dobavitelje s katerimi ustvarja ponudbo, ki nam daje večjo izbiro za zdrav življenjski slog. Ime trgovine govori samo po sebi. Pri nas boste zagotovo našli izdelke za svoj „Gušt“.

Stopite v stik z nami

naš instagram

naš facebook