Na kratko o nas

Majhna trgovinica z izbranimi Slovenskimi okusi

Smo majhna trgovinica z izbranimi slovenskimi okusi, ki se nahaja v centru Domžal, poleg domžalske tržnice. Trgovinica, ki je svoja vrata odprla leta 2018 združuje lokalne pridelovalce in dobavitelje s katerimi ustvarja ponudbo, ki nam daje večjo izbiro za zdrav življenjski slog. Ime trgovine govori samo po sebi. Pri nas boste zagotovo našli izdelke za svoj „Gušt“.

Vsi izdelki v naši trgovinici so Skrbno izbrani

Vsi izdelki znotraj trgovinice so preizkušeni in skrbno izbrani, tako, da vam lahko ponudimo le najboljše. Skrbno izbran dizajn in postavitev le-te vam bo ob obisku ponudil občutek domačnosti. Skupaj z ekipo pa poskrbimo, da se vsi vtisi še dodatno zarišejo v vaš spomin.

Naša prijazna ekipa vam bo vedno z veseljem pomagala

Ekipa trgovine Gušt vas bo vedno pričakala z dobro voljo in pripravljenostjo pomagati po svojih najboljših močeh. Z veseljem boste deležni nasveta, podpore ali le kratkega klepeta, ki vam bo polepšal dan. Z medsebojnim zaupanjem, razumevanjem in pozitivnim pristopom, vsakodnevno skrbimo za to, da se z veseljem vračamo na svoje delovno mesto.

Naša Pestra ponudba vas ne bo pustila praznih rok

Pri nas tako lahko najdete mleko in mlečne izdelke, dnevno sveže pečen kruh, suhe mesnine, hrenovke, začimbe, vložnine, moke, žita, testenine, kosmiče, zamrznjeni program (sladoledi, štruklji,…), naravno kozmetiko, ekološka čistila in še bi lahko naštevali. Pestra ponudba vas zagotovo ne bo pustila praznih rok.

Stopite v stik z nami