PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Nerafinirano karitejevo maslo natur 100g Afrotera

Na zalogi

7,50 €

Količina -
Only {stock} left in stock
+

Karitejevo maslo natur

Opis izdelka

Naše nerafinirano karitejevo maslo prihaja direktno izpod rok žensk iz pravično-trgovinske ženske zadruge v Burkina Fasu. Uporablja se v kozmetične in zdravilne namene.

Ker je popolnoma naravno in ni kemijsko obdelano, ohranja bogastvo vitaminov A in E, ki lajšata kožne spremembe in kožo ščitita pred prostimi radikali ter prezgodnjim nastankom gubic. Maslo kožo mehča, vlaži, spodbuja obnavljanje celic in nastanek kolagena, povečuje njeno elastičnost in jo varuje pred raznimi vremenskimi spremembami. Je hranljivo, vlažilno, z izrednimi zdravilnimi učinki na kožo.

Lahko se uporablja samo ali kot sestavina za pripravo naravnih mil, krem itd.

Maslo je rahlo rumenkaste barve in ima vonj, značilen za nerafinirano karitejevo maslo. V stiku s kožo se hitro razdiši. Za lažji nanos ga lahko najprej razmažemo med dlanmi.

Zakaj je naše nerafinirano karitejevo maslo odlično?

• Ker je 100% čisto, nerafinirano, dobro prefiltrirano in naravno bogato z vitamini in maščobami, ki jih vsebujejo karitejevi oreščki;

• bogato z vitaminoma A in E, ki lajšata kožne spremembe in kožo ščitita pred prostimi radikali ter prezgodnjim nastankom gubic

Shranjevanje: Priporočljivo ga je hraniti pri sobni temperaturi v temnem prostoru.

Opozorilo: Osebe, alergične na lateks, naj z izdelkom ravnajo previdno, saj oreščki vsebujejo naravno snov, podobno lateksu, imenovano gutaperča.

Sestavine: Nerafinirano karitejevo maslo (Butyrosmermum Parkii Butter)*

Poreklo: Burkina Faso