PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Liposomski Vitamin C 250ml Pomaranča

Na zalogi

29,98 €

26,98 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

POMAGA PRI:

- zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,

- normalnemu metabolizmu, ki oskrbuje telo z energijo,

- normalnemu tvorjenju kolagena, potrebnega za normalno delovanje krvnih žil,

- delovanju imunskega sistema,

- biorazpoložljivost vitamina v telesu mnogo večja pri liposomskih vitaminih, kot pri navadnih,

- povečuje absorpcijo železa.

2. KOMU JE NAMENJEN?

- za utrujene in izčrpane ljudi,

- starejši ljudje,

- kadilci, športniki, stres - poslovneži,

- nepravilno prehranjevanje, nosečnice,

- pogosto bolani ljudje,

- za vse, ki imajo kandido.

Primerno za vegane in vegetarijance.

3. KAKO DELUJE?

Liposomski vitamin C ima povečano biorazpoložljivost. S pomočjo tehnologije liposomov se vpliva na absorpcijo vitamina C iz prebavnega trakta. Liposomi so maščobni paketki, ki vsebujejo askrobinsko kislino (vitamin C). Le-ti nujo podporo pri absorpciji liposomske askorbinske kisline skozi steno tankega črevesja.

Kaj so liposomi?

Liposomi so idealni za vnašanje hranilnih snovi, prehranskih dopolnil in zdravil v telo, saj jih želodec in črevesje zlahka vsrkata, ob tem pa se istočasno vsrkajo dodatne snovi, ki so v vodnem mehurčku (vitamini, minerali).

Liposom je kot majhen mehurček iz vodnega jedra, narejen iz istega materiala kot naše celične membrane (v vodnem jedru raztopimo npr vitamin C, za katerega želimo, da ga telo zlahka vsrka) .Za zagotovitev stabilnosti in učinkovitosti proizvodov so uporabljene posebne tehnike.

Prednosti liposomov:

* odlična absorbcija (vsrkavanje)

* dostava vitaminov/mineralov direktno v celico

* na podlagi znanstvenih raziskav dosežene neverjetne koristi za zdravje

* proizvedeni v Evropi

4. SESTAVINE?

- Sestavine: voda, sladilo: ksilitol, vitamin C (v obliki kalijevega in natrijevega askorbata in askorbinske kisline), emulgator: sončnični lecitin, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, konzervans: kalijev sorbat, aroma: pomaranča, antioksidant: vitamin E (d-alfa tokoferol).

- BREZ koruze, glutena, riža in kvasa.

5. UPORABA?

- Priporočen odmerek: 1 x 5 ml samostojno ali v kozarcu vode ali soka. Pred uporabo pretresite. Priporočen odmerek vsebuje: 500mg vitamina C.

- Priporočamo, da za vnešenih 500mg vitamina C poskrbite tudi za vnos vsaj 250ml vode oz. druge tekočine v telo. S tem boste zagotovili minimalno hidracijo za delovanje jetr, ledvic in črevesja. Prav jetra, ledvica in črevesje so zelo učinkoviti organi za razstrupljanje. Zato poskrbimo, da bodo imeli dovolj vode.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine ali odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Po odprtju hranite proizvod dobro zaprt, na hladnem in suhem prostoru, ter ga porabite v dveh mesecih. Hraniti izven dosega otrok. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.