PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Hidrolat melise 100ml Cvetka

Na zalogi

7,40 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

Melisa je po ljudskem izročilu zelišče ki pomirja, blaži stres in neguje - in tudi na kožo ima takšen vpliv. Hidrolat melise je posebej primeren za občutljivo in razdraženo kožo, izpuščaje in ekceme. Je izredno nežen do kože in hkrati učinkovit. Poleg nege obraza, je hidrolat melise primeren tudi za negovanje pleničnega predela pri otrocih in kot tonik pri lajšanju kožnih izpuščajev zaradi atopijskega dermatitisa. Priporočamo ga za nego mastne in občutljive kože, kjer se pojavljajo akne, mozolji in drugi izpuščaji in nepravilnosti.

Sestavine: Hidrolat Melise

Hidrolat enakomerno popršimo po obrazu, najboljši učinek je, da ga popršimo na umito kožo. Počakamo minuto ali dve in nanesemo dnevno kremico ali makeup. Uporabljamo ga lahko tudi samostojno in čez dan za osvežitev kože. Je blag do kože in ga lahko uporabimo tudi za nego drugih delov telesa.

Kaj pa, ko hidrolat porabiš?

Steklo je mogoče 100-odstotno reciklirati in vedno znova uporabljati. Recikliranje odpadnega stekla je učinkovit postopek, saj pri tem ne nastajajo stranski proizvodi, hkrati pa reciklirano steklo ne izgublja na kakovosti. Ena tona odpadnega stekla nadomesti približno 1.2 ton surovine za izdelavo stekla.