PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Ekološka Alga Chlorella 240 Tablet

Na zalogi

21,90 €

Količina -
Only {stock} left in stock
+

Chlorella je rod enoceličnih zelenih alg, ki pripadajo deblu Chlorophyta. Je okrogle oblike in je brez bičkov. Zaradi klorofila ima Chlorella izrazito svojo značilno zeleno barvo.

Ime Chlorella izhaja izhaja iz grške izpeljanje “Chloros”, kar pomeni, zeleno in latinske pomanjševalnica “pripono ella”, kar pomeni, majhna.

Alga Chlorella vsebuje:

Vitamin B12, ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k presnovi homocisteina, k normalnemu psihološkemu delovanju in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B12 ima tudi vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri delitvi celic.

Železo prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Železo ima vlogo pri kognitivnih funkcijah, pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika v telesu, pri delovanju imunskega sistema in pri delitvi celic.

Ekolife natura ekološka alga Chlorella je gojena in nadaljno obdelana v skladu z ekološkimi standardi. Proizvajalec ima vzpostavljen v podjetju sistem vodenja, nadzora in sledljivosti kakovosti v skladu z ekološkimi standardi. Ekolife natura ekološka alga Chlorella ne sme vsebovati sintetičnih kemikalij, ne sme biti gensko spremenjena. Za gojenje Ekolife natura ekološka alga Chlorella so zelo stroge zahteve glede vodnega vira in okolja. Ekolife natura ekološka alga Chlorella je certificirana s strani pooblaščenega ekološkega kontrolnega organa.

Ekolife Natura ekološka alga Chlorella 240 tbl (Chlroella Vulgaris)

prehransko dopolnilo

Sestavine: ekološka alga Chlorella tablete 500mg

Alga Chlorella je vir beljakovin, vitamina B12 in železa.

Navodila za uporabo: 3x2 tableti dnevno pred ali po obroku, zaužiti z zasdostno količino vode oz. največ 20 tablet dnevno

Po odprtju embalaže hraniti na suhem in hladnem.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Hranilne vrednosti v priporočenem dnevnem vnosu 3g (oz. 6 tablet)

Energijska vrednost / 41 kJ / 10 kcal

Mašcobe 0,4 g

od tega nasičene 0,06g

Ogljikovi hidrati 0,5 g

od tega sladkorji 0,01g

Beljakovine 1,7 g

Vitamin B12 1,8 μg (72 % PDV**)

Železo 3 mg (21,42 % PDV**)

Klorofil 45mg

**PDV - priporočen dnevni vnos