PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Deodorant Krema Stik Cahen 80g Nelipot

Na zalogi

11,66 €

Količina -
Only {stock} left in stock
+

Dostikrat v življenju nam znaki, takšni in drugačni, pomagajo izbrati pravo smer. Nelipot CAHEN v staroslovenskem jeziku pomeni znak. Nastajal je zelo dolgo, saj smo želeli, da nas vonj prepriča s svojo svežino, igrivostjo in tudi – nagajivostjo. Želeli pa smo tudi, da najdete jasen “znak“, ki vas bo prepričal, da so naravni in ekološki dezodoranti lahko učinkoviti! Nelipot CAHEN je tako po stopnji zaščite najbolj učinkovit in njegova zaščita vas bo ščitila 24 ur, kar smo potrdili s testom pri evropskem neodvisnem laboratoriju, prav tako pa zmanjšuje vlažnost v predelu pazduh.

Eterično olje tangerinke je izredno zapeljivo zaradi svojih citrusnih not, od olja mandarine se razlikuje predvsem v tem, da je izrazitejše oranžne barve ter da se obira v drugem letnem času. Ima odlične lastnosti, med njimi so zmanjševanje mastnosti kože, izredno dobro tonira kožo ter deluje antiseptično. Pridružuje se mu olje kanange, ki se ga pridobiva iz čudovitih rumenih cvetic, obranih na poljih Indonezije in pomaga pri sproščanju. Skupaj z veselo tangerinko bo tako poskrbljeno za osveženo in navdihujoče počutje preko celega dne!

Nam je posebno všeč, ker:

zares deluje proti neprijetnemu telesnemu vonju;

je dermatološko testiran in ga koža dokazano dobro

prenaša;

je ročno izdelan v Sloveniji;

v celoti veganski;

prijazen koži in našim nosnicam z omamnim vonjem sveže mandarine in kanange;

je odličen vlažilec kože zaradi kokosovega olja;

je ekološko certificiran (www.ecogea.org);

brez sintetičnih dišav, z vonjem kokosa, ki ga pridobimo iz ekološkega kokosovega masla;

je v embalaži, narejeni iz biorazgradljivih surovin, ki imajo OK! Industrial certifikat ter v celoti zasnovana in izdelana v Sloveniji