PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Čokolada posuta Think Pink 100g Lucifer

Ni na zalogi

4,40 €

Količina -
Ni na zalogi
+

Privoščite si rožnato presenečenje narave! Ruby čokolada bo v kombinaciji s slastnimi pistacijami nežno pobožala vaše brbončice s svojo značilno svežo aromo, z bogato darilno embalažo pa zapeljala tudi kot izvirno čokoladno darilo, 100 g Ruby čokolada je nova, četrta vrsta čokolade. Mati narava vas bo tokrat presenetila s povsem novim, svežim okusom po jagodičevju in nežno rožnato barvo. Za dodatno presenečenje in kontrast v okusu smo čokoladno tablico Think Pink iz ruby čokolade obogatili še s slastnimi koščki pistacij, ki še poudarijo njeno neverjetno aromo.

Že poznate novo vrsto čokolade ruby? Poskusite, ne bo vas razočarala. Ruby čokolada poboža s svojo gladko kremasto teksturo in čudovito naravno aromo po jagodičevju. Ljubitelji hrustljavih trenutkov pa boste na svoj račun prišli s koščki okusnih pistacij.

Čokoladi Think Pink nismo dodali nobenih dodatnih barvil ali sadnih arom, saj se barva in prepoznaven okus rodita s posebnim postopkom predelave rubinastih kakavovih zrn z naravnim rožnatim pigmentom in aromo jagodičevja. Prav tako Lucifer čokolade ne vsebujejo konzervansov in drugih umetnih dodatkov.

Ker vemo, da cenite izbranost, posebno pozornost namenjamo prav vsaki čokoladni tablici, zato jih izdelujemo ročno in skrbno. S čokoladno tablico Think Pink ne boste uživali le v vrhunski kombinaciji arome jagodičevja in pistacij, temveč tudi v elegantni embalaži. Brez zadržkov boste čokoladne tablice podarili kot lepa čokoladna darila svojim družinskim članom in prijateljem ali na inovativen način presenetili poslovne partnerje.

Tudi za čokoladne tablice Think Pink uporabljamo kot osnovo le vrhunsko ruby čokolado priznanih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade. Skrbno preverjena kakovost, preverjeno poreklo kakava in UTZ certifikat zagotavljajo visoke standarde odličnosti in zaupanja.

Prepustite se radovednosti in okusite presenetljiv svet ruby čokoladnih užitkov!