PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Čokolada posuta Honey Buunny 100g Lucifer

Ni na zalogi

4,20 €

Količina -
Ni na zalogi
+

Fina ročno in v Sloveniji izdelana čokoladna tablica iz mlečne čokolade (38%), obogatena z medenimi hrustljavčki, karameliziranimi mandlji in soljo, v bogati darilni embalaži, 100 g.Poskrbite za svoje medene počitnice kadarkoli in kjerkoli – mlečna čokolada z medom Honey Bunny vas bo očarala s sladko-slano kombinacijo nepozabnega čokoladnega užitka.

Mlečna čokolada z medom Honey Bunny vas razvaja s čudovito osnovo iz mlečne čokolade z 38-odstotnim deležem kakava. Za vas smo jo poparčkali z izvrstnimi medenimi hrustljavčki, slastnimi karameliziranimi mandlji in kristali soli, ki bodo prebudili vaše najbolj romantične čute.

Občutite polnost okusa, ki izhaja iz najboljših naravnih sestavin, brez umetnih barvil, umetnih okusov in konzervansov. Za piko na i vse čokoladne tablice Honey Bunny za vas izdelamo ročno, z občutkom in ljubeznijo do čokolade.

Ker vemo, da cenite kakovost, za osnovo uporabljamo le čokolado priznanih evropskih dobaviteljev, kot sta Barry Callebaut in Belcolade. Tako vam zagotavljamo le najvišje standarde kakovosti in UTZ certifikat.

Vrhunska kombinacija okusov razvaja tudi z elegantno darilno embalažo, ki delno razkriva skrivnost čokoladnega užitka, ki se skriva v njej. Zato je čokoladna tablica tudi lepo čokoladno darilo, s katerim lahko razveselite najbližje, prijatelje in poslovne partnerje.

Naj razveseli tudi vas in uresniči vaše najslajše želje.