PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Čoko barvanka mojca pokrajculja 100g Lucifer

Na zalogi

3,85 €

Količina -
Only {stock} left in stock
+

Pričarajte široke otroške nasmehe s popolnim darilom za otroke – čokoladno tablico iz vrhunske mlečne čokolade (38 %), ki je več kot le čokolada, saj v notranjosti skriva pobarvanko Mojca Pokrajculja, ki jo otroci lahko pobarvajo in nato zložijo v čisto pravo knjižico ter se seveda nagradijo s koščkom slastne čokolade, 100 g

Pobarvanka Mojca Pokrajculja – razveselite najmlajše z inovativnim čokoladnim doživetjem – simpatično čokoladno pobarvanko, ki poleg vrhunske mlečne čokolade navdušuje s pravljico Mojca Pokrajculja. Otroci jo bodo zmazali in pobarvali z največjim navdušenjem.

Čokoladna pobarvanka Mojca Pokrajculja ni navadna čokoladna tablica, saj otroku poleg izvrstnega sladkanja odprete tudi svet pravljične domišljije. Vse čokoladne tablice 3 v 1 namreč vsebujejo tudi zgodbico, ki jo lahko otrok pobarva sam. Pobarvanko Mojca Pokrajculja lahko enostavo zložite v čisto pravo knjižico in jo otroku prebirate za lahko noč.

Da bodo otroške sanje res sladke, poskrbi vrhunska mlečna čokolada s 38-odstotnim deležem kakava, ki je z mislimi na najmlajše izdelana le iz naravnih sestavin, brez umetnih barvil in arom ali konzervansov.

Za osnovo uporabljamo le čokolado priznanih belgijskih dobaviteljev Barry Callebaut in Belcolade, da vam in otrokom zagotovimo najvišje evropske standarde kakovosti, preverjeno poreklo kakava in UTZ certifikat. Kar je ravno tako pomembno – družbi delujeta po načelih pravične trgovine.

Izberite popolno čokoladno darilo za otroke in navdušene nasmehe najmlajšim pričarajte na izviren pravljičen način.

Povprečna hranilna vrednost na 100g *Na porcijo 25g

Energijska vrednost: kJ 2310 577

kcal 552 138

Maščobe (g) 35,0 g 8,7 g

Od tega nasičene (g) 21,5 g 5,4 g

Ogljikovi hidrati (g) 53,8 g 13,5 g

od tega sladkorji (g) 52,2 g 13,1 g

Prehranske vlaknine (g) 2,7 g 0,7 g

Beljakovine (g) 5,6 g 1,4 g

Sol (g) 0,14 g 0,03 g

*Pakiranje vsebuje 4 porcije.

Sestavine

Sladkor, kakavovo maslo, kakavova masa, polno mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije.