Trgovina Gušt

PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Biogetta za juhe 180g Barbio's

Na zalogi

4,89 €

Količina -
Only {stock} left in stock
+

Kaj je Biogetta za juhe

Biogetta je naravna mešanica sveže ekološke zelenjave in ročno pobrane tradicionalne morske soli, ki ti olajša pripravo zdravih in okusnih obrokov. Zdaj smo ji dodali še kanček luštreka, tako da je še posebej odlična pri vseh vrstah juh.

Izdelujemo jo po naravnem postopku in ji ne dodajamo nobenih umetnih sestavin – aditivov, kot so ojačevalci okusa, škrobi, maščobe ali konzervansi, ki jih najdeš v drugih tovrstnih dodatkih jedem.

Zelenjava tako ohrani vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi. Žličko Biogette za juhe dodaj namesto soli in okusna juha bo kmalu na mizi.

Biogetta za juhe olajša kuhanje

• Biogetta izboljša okus juham na povsem naraven način.

• Pripravljena je iz sveže zelenjave, ki ohrani vse naravne sestavine.

• Nadomesti pripravo zelenjavne osnove, ki je ni potrebno posebej kuhati.

• Prihrani čas in energijo, priprava obrokov je lažja, hrana je bolj okusna.

• Poskusi jo v mesnih in zelenjavnih juhah, enolončnicah, mineštrah… Zaradi vsebnosti soli priporočamo na začetku postopno dodajanje, da jedi ne bodo preveč slane.

Preberi tudi: blog Kako si olajšaš zdravo življenje, ocena Simona Škete, Finance: Biogetta osvaja mame in mlade kupce, video Kako si olajšaš zdravo življenje, Minuta za novo idejo, oddaja Prava ideja na TVSLO.

Sestavine: Sveža zelenjava iz ekološke pridelave 55% (v spremenljivih deležih: bio rdeče korenje, bio rumeno korenje, bio pastinak, bio peteršilj, bio por, bio zelena, bio luštrek) in tradicionalna morska sol 45%.

Neto teža: 180 g