PRI ENKRATNEM NAKUPU NAD 50€, VAM KRIJEMO STROŠKE DOSTAVE!

Biogetta 330g Barbio's

Na zalogi

5,90 €

Količina -
Only {stock} left in stock
+

Biogetta

Se še spomniš, kako je včasih dišalo po hiši, ko je mama ob nedeljah kuhala kosilo? Spet lahko pričaraš tisti nepozabni okus! Z žličko Biogette bo katerakoli jed, pa naj bo to rižota, mineštra, omaka… postala prava poslastica!

Kaj je Biogetta

Biogetta je naravna mešanica sveže ekološke zelenjave in ročno pobrane tradicionalne morske soli, ki ti olajša pripravo zdravih in okusnih obrokov. Samo ena žlička popestri in obogati okus vsake jedi. Je naravna zamenjava za jušne kocke in praške, ki običajno vsebujejo le okoli 10% zelenjave, Biogetta pa kar 55%.

Izdelujemo jo po naravnem postopku in ji ne dodajamo nobenih umetnih sestavin – aditivov, kot so ojačevalci okusa, škrobi, maščobe ali konzervansi, ki jih najdeš v drugih tovrstnih dodatkih jedem.

Zelenjava tako ohrani vse bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi. Biogetto uporabljamo namesto soli, okusne jedi pa so pripravljene, kot bi mignil! Tukaj so tudi enostavni in zdravi recepti: mesne kroglice s paradižnikom in mozzarello, kremna porova juha, gobova rižota z bučkami….

Sestavine:

Sveža zelenjava iz ekološke pridelave 55% (v spremenljivih deležih: bio rdeče korenje, bio rumeno korenje, bio pastinak, bio peteršilj, bio por, bio zelena) in tradicionalna morska sol 45%.

Neto teža: 330 g